انتخاب کتاب دکتر اکبر نژاد بعنوان کتاب سال حوزه

کتاب « بررسی تطبیقی مهدویت در روایات شیعه و سنی » تألیف حجت الاسلام و المسلمین دکتر اکبرنژاد بعنوان کتاب سال حوزه (سال 87) انتخاب شد .

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام  این کتاب با هدف تقریب دیدگاههای شیعه و اهل سنت در مورد مهدویت و شناساندن نقاط مشترک فراوانی که در این باره وجود دارد و نیز پرداختن به برخی موارد اختلافی تدوین شده است . این گزارش می افزاید کتاب در چهار فصل و در 360 صفحه از سوی بوستان کتاب قم منتشر شده است .

در دهمین دوره کتاب سال حوزه این کتاب برگزیده و از مؤلف آن تقدیر گردید . شایان ذکر است حجت الاسلام دکتر اکبرنژاد عضو هیأت علمی گروه معارف اسلامی و ریاست دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه ایلام را عهده دار است.