جلسه چهار ساعته معاونین اداری ومالی و آموزشی دانشگاه با دانشجویان علوم دامی

بنا به گزارش روابط عمومی دانشکده، جلسه دانشجویان علوم دامی و با حضور دکتر نصراله نژاد معاون محترم اداری و مالی دانشگاه، دکتر شجاعیان معاون محترم آموزشی دانشگاه، همچنین دکتر فدوی ریاست محترم دانشکده کشاورزی و دکتر فتاح نیا مدیرمحترم گروه علوم دامی در روز چهارشنبه مورخ 4/10/87 رأس ساعت 30/13 لغایت 45/17 در محل سالن فرزانگان دانشگاه برگزار گردید.

بنا به این گزارش در ابتدا دکتر نصراله نژاد و دکتر شجاعیان معاونین دانشگاه، خلاصه ای از عملکرد این دو حوزه دانشگاه را به اطلاع دانشجویان رساندند وسپس جلسه پرسش وپاسخ دانشجویان در فضای کاملأ صمیمی که نزدیک به چهار ساعت به طول کشید، صورت گرفت .

این گزارش می افزاید جلسه که در نوع خود بی نظیر و کم سابقه بود، تقریبأ تمامی دانشجویان به بیان دیدگاهها و انتظارات خود پرداختند و معاونین دانشگاه و ریاست دانشکده در کمال صبوری و متانت به همه آنها پاسخ دادند

یاد آوری می شود این جلسه به همت انجمن علمی گروه علوم دامی برگزار شد.