آغاز احداث پروژه دانشکده نفت و گاز

سه شنبه 20 اسفند پروژه احداث فاز اول دانشکده نفت و گاز با زیر بنای 2700 متر مربع آغاز گردید.

کلنگ احداث این پروژه بوسیله مهندس شهاب الدینی مشاور وزیر نفت و مجری طرح کمک به عمران مناطق نفت خیز و مهندس غراوی استاندار ایلام در مراسمی که روسای دانشگاههای استان، رئیس دانشگاه و معاونین حضور داشتند به زمین زده شد.

دکتر قربانی رئیس دانشگاه با اعلام اینکه این پروژه 5700 متر مربع زیر بنا دارد گفت: تامین نیروی ماهر انسانی و تقویت نیروهای بومی مورد نیاز صنایع نفت و گاز در استان دانشگاه ایلام را برآن داشت که تا با رایزنی لازم با وزارت علوم مجوز راه اندازی دانشکده نفت و گاز اخذ گردد.

رئیس دانشگاه افزود: فاز اول این پروژه 2700 متر مربع زیر بنا دارد که اعتبار دو میلیارد تومانی احداث آن توسط وزارت نفت تامین گردیده است.

مهندس شهاب الدینی مشاور وزیر نفت در حاشیه این مراسم خواستار تسریع در جهت احداث پروژه شد.