برگزاری جشن ازدواج دانشجویی

جشن ازدواج دانشجويي 575 زوج  دانشجو با حضور مهندس اعلايي  استاندار ايلام ، دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ،حجه الا سلام دکتر صفرلکي مسوول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري ،معاونين ،روساي دانشکده ها وجمع زيادي از دانشجويالن عصر روز چهارشنبه 2/9/89 در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد .

درابتداي اين جلسه حجه الا سلام دکتر صفرلکي مسوول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري ضمن تبريک فرارسيدن عيد سعيد غدير خم وهفته بسيج گفت : مجموعا به 575 زوج دانشجو دانشگاهها ومراکز آموزش عالي استان  که يا يک نفر يا هردودانشجو هستند سکه هديه مقام معظم رهبري اهداءمي گردد.

وي  در ادامه گفت :دانشجوياني توانسته اند در اين طرح شرکت نمايند که تاريخ عقد آنها  از تاريخ 25/9/87 لغايت 25/9/88 باشد .

وي تاکيد کرد نهاد نمايندگي در دانشگاهها قصد دارد طي يک برنامه مدون ومنظم ارتباط خود با زوجهاي دانشجو را حفظ نمايد ووهر چند وقت يکبار بسته هاي فرهنگي براي آنان  فرستاده مي شود.

در اين مراسم باشکوه موسيقي زيبايي با صداي آقاي شوهاني اجرا گرديد .

شايان ذکر است در اين مراسم آقاي مهندس اعلايي به زوجهاي دانشجو يک سکه بهار آزادي از طرف استانداري ايلام اهداءکرد.