برگزاری سومین جشنواره جهادگران علمی وفناوری

سومين جشنواره جهادگران علمي وفناوري صبح روز سه شنبه 2/9/89 باحضور مهندس اعلايي استاندارايلام ،دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ،سردار کاکي فرمانده سپاه اميرالمومنين ايلام ،روساي  دانشگاههاومراکز آموزش عالي استان ،وجمع زيادي از مخترعان ونوآوران بسيجي استان در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد .

در ابتداي جلسه سردار کاکي ضمن خوشامد گويي به ميهمانان ، هفته بسيج وفرارسيدن عيد سعيد غديرخم راتبريک گفت.

درادامه دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه  با تبريک عيد غدير وگراميداشت هفته بسيج گفت : حضرت اميرمومنان علي (ع) داراي ويژگيهاي منحصر به فردي مي باشد که مي تواند به عنوان الگويي جاودانه براي مامطرح باشد.

دکتر علي محمدي در ادامه افزود:اخلاص ،شجاعت ،ايثار، زهد،عدالت خواهي وظلم ستيزي وروحيه جهادي داشتن از ويژگيهاي آن حضرت است .

رئيس دانشگاه گفت :حضرت علي (ع) مدافع راستين  پيامبر اکرم (ص) ودين اسلام بود ودر اين راه از هيچ گونه تلاش ومجاهدتي دريغ ننمود  وبدين  خاطر کسان زيادي که منافع آنها به خطر افتاده بود به صف دشمنان وي پيوستنداما آن حضرت هيچ گاه به خاطر اين دشمني ها از دفاع خود از اسلام دست برنداشت .

وي تاکيدکرد مطالعه زندگي آن حضرت  اين نکته را براي ما روشن مي کند که امام در تاريخ اسلام از نقش کليدي وبا اهميتي برخوردار بوده است :از جمله اينکه امام اولين کسي بود که به پيامبر(ص) ايمان آورد ،امام در جريان هجرت به مدينه در بستر پيامبر خوابيد وبافداکاري خود نقشه مشرکان مبني بر کشتن پيامبر (ص) رانقش بر آب کرد ،امام در سه جنگ سرنوشت ساز اسلام بدر ،احد وخندق از نقش ويژ ه اي برخوردار بود ،امام در همه ماموريت هايي که از طرف پيامبر(ص) به وي محول مي شد به خوبي انجام مي داد،در دوره سه خليفه اول امام مشاور ي امين براي آنهابود ودر طول دوره خلافت خود حضرت علي(ع) لحظه اي در مقابل ستمکاران کوتاه نيامد والگويي بي نظير از حکومت داري رابراي جهانيان به جا گذاشت که عدالت همه گير وفراگير مشخصه آن است  .

دکتر علي محمدي در ادامه با اشاره به فرا رسيدن هفته بسيج گفت : براي بسيجيان حضرت علي (ع) بهتر ين الگو مي باشد وبا مطالعه روند زندگي آن حضرت مي توان به حقايق اسلام ناب دست پيدا کرد تابتوان در زندگي اجتماعي وسياسي امروز از آنها استفاده کرد.

وي افزود : انقلاب اسلاي باعث نوزايي در جهان اسلام شد وباعث رشد وتوسعه ايران در زمينه هاي صنعتي ، نظامي ،فرهنگي واقتصادي در ايران گرديد واز همه مهمتر استقلال در روابط خارجي رادر پي داشت ودر نتيجه باعث شد استکبار گسترده ترين حملات را به انقلاب اسلامي داشته باشد ودر همين راستا حضرت امام خميني (ره)بادرايت فرمان تشکيل  بسيج راصادر نمودند ودرپي اين فرمان  مردم شريف ايران استقبال کردند واين نيروي بزرگ تشکيل گرديد .

رئيس دانشگاه افزود:از ابتداي تشکيل بسيج اين نيرو در هر صحنه اي که حضور يافته جلوه هاي بزرگي از تلاش وايثار وفداکاري را به نمايش گذاشته است ودر همين راستا زماني که دشمنان جنگ تحميلي رابر انقلاب اسلامي تحميل کردند بسيجيان با ولايت پذيري وفداکاري خود با صلاح ايمان تمام نقشه هاي دشمنان راناکام گذاشتند که صحنه هايي ماندگار در تاريخ اين مملکت خواهد بود.

دکتر علي محمدي در ادامه به بحث جهاد علمي اشاره کرد وگفت : مقام معظم رهبري در چند سال اخير بحث جهادعلمي ، نهضت توليد علم وجنبش نرم افزاري رامطرح  کردند که با توجه به اتمام جنگ وتغيير ميدان مبارزه بسيجيان به اين صحنه آمدند وپسشرفته ترين  تکنولوژيها وفن آوريهاي علمي در زمينه هاي هسته اي ،نانو،نظامي ،پزشکي و... در ايران بومي گرديد وباعث اقتدار انقلاب اسلاي در صحنه جهاني گرديد.

در ادامه مراسم از33 نفر از بسيجيان در حوزه هاي بسيج اساتيد ،بسيج هنرمندان ،بسيج مهندسين ،بسيج طلاب ،بسيج جامعه پزشکي وبسيج اداري تقدير بعمل آمد.

همچنين در اين مراسم از دوکتاب در حوزه دفاع مقدس در استان ايلام توسط استاندار ايلام رونمايي شد.