برگزاری نشست هیات رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی آموزشکده دامپزشکی

نشست هيات رئيسه دانشگاه با اعضاي هيات علمي آموزشکده دامپزشکي  صبح روزدوشنبه 24/8/89 در محل دفتر رياست آموزشکده برگزار گرديد.

در ابتداي اين جلسه دکتر علي محمدي رئس دانشگاه درسخنان کوتاهي  باابراز خرسندي از حضور در جمع اعضاي هيات علمي آموزشکده دامپزشکي بيان داشت : مهمترين برنامه هيات رئيسه جديد دانشگاه در باره آموزشکده دامپزشکي موضوع ارتقاء آن به دانشکده مي باشد که اميد است با همت اعضاي هيات  آموزشکده وتلاش وحمايت هيات رئيسه اين امر تحقق يابد.

در ادامه اعضاي هيات علمي به بيان نظرات خود پرداختند که اهم مسائل حول محور :ارتقاءآموزشکده ،تجهيز آزمايشگاه ها وتوسعه  فضاي آموزشي آموزشکده  مطرح گرديد.درپايان قسمتهاي مختلف آموزشکده مورد بازديد قرار گرفت.