آغاز به همایش ملی پایانه هاوبازارچه های مرزی ،فرصت هاوچالش ها

صبح امروز همايش ملي پايانه هاوبازارچه هاي مرزي ،فرصت هاوچالش هابا حضور مهندس اعلايي استاندار ،دکتر عسکري معاون برنامه ريزي استانداري ،روساي سازمانها،دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ،اعضاي هيات علمي وصاحب نظران استان وکشور در محل سالن آيت اله حيدري برگزارگرديد.

در ابتداي مراسم دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ضمن خوش آمدگويي به ميهمانان وتسليت شهادت دکتر شهرياري عضو هيات علمي دانشگاه شهيد بهشتي گفت:عمده ترين تحليلي که در ارتباط­بااين دو ترور مطرح است موضوع  نزديکي مذاکرات هسته اي با شش کشور مي باشد تا بدين طريق بر جمهوري اسلامي فشار بياورندودر مذاکرات امتياز بگيرند .

رئيس دانشگاه افزود : وحشت استکبار ازايران به خاطر پيشرفتهاي علمي مي باشد که باعث ارتقاءجايگاه ايران در منطقه وجهان شده است اما به لطف خدا آنهادر رسيدن به اهداف خود موفق نخواهند شد چون انقلاب اسلامي نهادينه شده واين سنگ اندازيها در روند توسعه آن بي تاثير خواهد بود.

دکتر علي محمدي درادامه با اشاره به برگزاري همايش گفت :برگزاري اين همايش در راستاي وظيفه ذاتي دانشگاه مبني بر مشارکت در روند توسعه استان مي باشد وبحث ديگر موضوع تحريمها عليه جمهوري اسلامي است که بايداين­تهديد تبديل به فرصت شودودانشگاه در اين زمينه نقش پيش قراول داشته باشد واز مباحث مهم در ارتباط با مقابله با تحريمها توسعه صادرات از طريق بازارچه هاي مرزي مي باشد ودر اين راستادانشگاه در روند برگزاري اين همايش نقش محوري را ايفا نمود.

وي در ادامه افزو.د :توسعه بازارچه هاي مرزي ننتايجي رابه دنبال دارد از جمله :

1-     توسعه صادرات

2-     توسعه سيستم حمل ونقل

3-     توسعه بازارهاي محلي

4-     توسعه اشتغال

واميد است برگزاري اين همايش وارائه مقالات از طرف اساتيد وصاحبنظران بتوانددر اين راستا گار گشا باشد.