گردهمایی معاونین پژوهشی دانشگاههای غرب کشور

گردهمايي معاونين پژوهشي دانشگاههاي غرب كشور ساعت 11 صبح روز چهارشنبه 19/4/87 با حضور دكتر عليايي مدير گروه پشتيباني تجهيزات وزارت علوم ، دكتر قرباني رئيس دانشگاه و معاونين پژوهشي دانشگاههاي غرب كشور در سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در ابتداي اين جلسه دكتر قرباني رئيس دانشگاه ضمن خير مقدم به ميهمانان گفت: باب حل مشكل جامعه پژوهش است، اگر قرار است با برنامه در پي حل مشكلات باشيم راه حل آن پژوهش مي باشد بخصوص اينكه در خيلي از موارد پژوهش مي تواند پيش گيري كننده باشد.

وي تاكيد كرد: ما كه ادعاي استقلال سياسي را داريم لازمه اين استقلال توليد علم است كه منشاء آن پژوهش مي باشد.

وي افزود: در بحث آموزش و تقويت آن مهمترين عامل پژوهش مي باشد.

وي تاكيد كرد: ما بايد متوجه هدر نرفتن اعتبارات در امر پژوهش باشيم.

در اين جلسه مباحثي حول محور پايگاه هاي اطلاعاتي و كتابخانه هاي ديجتالي، پروژه هاي پيشنهادي بين دانشگاهي، تجهيزات پژوهشي،آيين نامه هاي پژوهشي و فرصت مطالعاتي مطرح گرديد