انتخاب اعضای شورای صنفی کارکنان

انتخابات دومين دوره شوراي صنفي كاركنان با حضور دكتر نصرالله نژاد معاون اداري و مالي دانشگاه و جمع زيادي از كاركنان برگزار گرديد.

در ابتداي جلسه آقاي مرتضي رشيد دبير سابق شوراي صنفي كاركنان به ارائه گزارشي از روند كارها و پيگيريهاي شورا پرداخت و در ادامه كاركنان به بحث و تبادل نظر در مورد مسائل و مشكلات مدنظر خود پرداختند.

در ادامه اعضاي سه نفره اصلي شوراي صنفي انتخاب گرديدند و به ترتيب آقاي حسين جعفري، مرتضي رشيدو حسين جهانگيري وهمچنين آقايان مرتضي شمسي و منصور جعفريان به عنوان اعضاي علي البدل انتخاب شدند.

شوراي صنفي كاركنان به مجموعه اي از امور اجتماعي، فناوري و آموزشي،‌معيشتي و رفاهي كاركنان و نحوه ارزشيابي و ارتقاء تعاونيها اطلاق مي شود.