مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز

مراسم تجليل از دانشجويان استعدادهاي درخشان راس ساعت 10 صبح روز يكشنبه 8/2/87 در محل سالن آيت اله حيدري با حضور دكتر قرباني رئيس دانشگاه، معاونين، روساي دانشكده ها و جمع زيادي از دانشجويان برگزار گرديد. در ابتداي مراسم دكتر قرباني رئيس دانشگاه ضمن عرض سلام و خسته نباشيد به حضار اظهار داشت:انسان اساساً موجودي ممتاز است و امتياز او امتيازي وجود است، آنگونه كه خالق آدم با خلق اين موجود به خود تبريك گفته است.

وي افزود: براي تعالي جامعه هرچند همه اقشار جامعه دخيل هستند اما نخبگان از نقش موثرتري برخوردار هستند. نخبگان نيروي شاد جامعه مي باشند و نيروي انساني ماهر و فن آور توسعه جامعه را درپي خواهد داشت.

در ادامه دكتر نقي پور مدير دفتر استعدادهاي درخشان گفت: سال اول كه ما دفتر استعدادهاي درخشان را تحويل گرفتيم مجموعه دانشحويان استعدادهاي درخشان 150 نفر و پارسال 300 نفر و الان حدود 700 نفر مي باشند.

در ادامه دكتر اكبرنژاد رئيس دانشكده ادبيات و علوم انساني گفت:اگر مي خواهيم قله هاي پيشرفت را بپيمائيم و در دنيا حرفي براي گفتن داشته باشيم راه حل آن در نخبه پروري مي باشد. در ادامه آقاي اصلاني خواننده استان به اجراي موسيقي پرداخت و در پايان از 100 نفر از دانشجويان نمونه و ممتاز تقدير بعمل آمد.