بهره برداری از کف پوش پارکت سالن ورزشی دانشگاه ایلام

بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام كفپوش پاركت سالن ورزشي دانشگاه ايلام با مساحت  800 متر مربع به بهره برداري رسيد .

بنا به اين گزارش اين طرح با هدف سالم سازي و كاهش آسيب ديدگيهاي ورزشي براي اولين بار در استان با هزينه 520 ميليون ريال طي مراسمي با حضور دكتر قرباني رئيس دانشگاه به بهره برداري رسيد . اين كف پوش از كيفيت و مرغوبيت بالايي برخوردار و مورد تأييد كارشناسان ورزشي مي باشد .

در مراسم  افتتاح اين طرح دكتر قرباني رئيس دانشگاه اظهار داشت : توسعه ورزش و مكانهاي ورزشي به عنوان عاملي اساسي در نشاط و شادابي دانشجويان ، از سياستهاي اصلي دانشگاه مي باشد و در همين راستا علاوه بر پيش يني احداث استخر دانشگاه كه كارهاي طراحي و نقشه كشي آن در حال انجام است در سال 86 علاوه بر تعمير سالن چند منظوره كشتي ، وزنه برداري ، تكواندو و بدنسازي به منظور ارتقاي كيفيت مجموعه هاي ورزشي پاركت سالن ورزشي شماره يك به بهره برداري رسيد .