اخذ مجوز دو رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه ایلام

مجوز دو رشته تحصيلي كارشناسي ارشد مهندسي كشاورزي-اصلاح نباتات و مهندسي كشاورزي گرايش علوم باغباني در دانشگاه ايلام اخذ گرديد .

دكتر عبدالعلي شجاعيان معاون آموزشي دانشگاه ايلام با بيان مطلب فوق گفت : توسعه رشته هاي تحصيلات تكميلي از اولويتهاي برنامه اي دانشگاه ايلام مي باشد و در همين راستا و با توجه به نياز واقعي استان به نيروي انساني ماهر در زمينه كشاورزي و صنعتي شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري با اخذ مجوز دو رشته كارشناي ارشد مهندسي كشاورزي - اصلاح نباتات و مهندسي كشاورزي گرايش علوم باغباني موافقت بعمل آورد .

دكتر شجاعيان تأكيد كرد : تقاضاي اخذ مجوز رشته هاي جديد بنا به نياز  استان در زمينه هاي كشاورزي و صنعتي و بازار كار تدوين مي گردد و اخذ مجوز دو رشته مذكور در همين راستا مي باشد . وي افزود : از ابتداي سال 86  با احتساب اين دو رشته مجموعاً مجوز 8 رشته تحصيلي اخذ گرديده است كه آماري رو به رشد در اين زمينه مي باشد و افق روشني را در زمينه آموزشي براي دانشگاه ايلام ترسيم مي گردد . دانشگاه ايلام داراي 47 رشته تحصيلي در مقاطع كارداني ، كارشناسي و كارشناسي ارشد مي باشد .