رئیس دانشگاه: استکبارستیزی مهم‌ترین ویژگی انقلاب اسلامی است

رئيس دانشگاه: استكبارستيزي مهم‌ترين ويژگي انقلاب اسلامي است

دکتر علي محمدي در مراسم جشن آغاز سال تحصيلي دانشگاه اظهار داشت: دانشجويان، اساتيد و مراكز دانشگاهي و علمي در صف نخست مقابله با پديده نوظهور جنگ نرم هستند.
وي ادامه داد: در اين جنگ خبري از سلاح‌هاي فيزيكي كه به ظاهر ديده مي‌شوند، نبوده و دشمن سوار بر موج امواج  تبليغي در اين عرصه حضور دارد.

دکتر علي محمدي افزود: حضور دشمن با هر چشمي ديده نمي‌شود و سلاح استفاده شده او نيز فيزيكي نبوده كه ديده شودودر اين جنگ خبري از توپ، تانك و ديگر تجهيزات نظامي نبوده و اصلا ديده نمي‌شود.

رئيس دانشگاه گفت: البته دشمن در اين جنگ ظاهرا ديده نمي‌شود اما آثار تخريبي فعاليت‌هاي او كاملا ديده مي‌شود.

وي ادامه داد: در جنگ نرم به ظاهر تقابلي وجود ندارد همه عرصه‌ها جولانگاه اين جنگ بوده و عرصه‌اي بي‌نصيب باقي نمي‌ماند.

دکترعلي محمدي تصريح كرد: در جنگ نرم تمام حوزه‌هاي فرهنگي، اقتصادي، اجتماعي و .... مورد تهاجم دشمن قرار مي‌گيرد.

رئيس دانشگاه گفت: در جنگ نرم همواره از اصل غفلت استفاده مي‌شود و اين در حالي است در جنگ سخت اين اصل لو رفته است.

وي ادامه داد: اصل غفلت در جنگ نرم حرف نخست را مي‌زند و كارايي فراواني دارد چون شناسايي دشمن و جنگجو در اين جنگ بسيار سخت و دشوار است.

رئيس دانشگاه اضافه كرد: جز با بصيرت و آگاهي نمي‌توان اين نوع جنگ خطرناك را شناخت و در برابر آن ايستادگي كرد.

دکترعلي محمدي تصريح كرد: بصيرت و آگاهي نيز بدون كسب علم و دانش ميسر نيست و بايد همه در راستاي اين مهم تلاش كنند.

رئيس دانشگاه گفت: هيچگاه براي كسب علم و دانش دير نيست و ائمه معصوم و انبياء الهي همواره در اين زمينه سفارش كرده‌اند.

وي ادامه داد: در روايتي آمده است كه خداوند موعد مرگ يكي از ياران پيامبر را به وي وحي مي‌كند، پيامبر نيز موضوع را با فرد مورد نظر در ميان مي‌گذاردو سپس پيامبر از او مي‌خواهد كه در مدت باقيمانده عمرش به كارهايي كه دوست دارد بپردازدکه  آن شخص از پيامبر اسلام سئوال مي‌كند كه به نظر شما در اين شرايط چه كاري بهتر و مورد رضايت خداوند است.

پيامبر به وي امر مي‌كند كه در مدت باقيمانده عمرت كه ظاهرا كمتر از سه روز بوده به كسب علم و دانش بپردازد.

وي ادامه داد: اين روايت نشان مي‌دهد كه كسب علم و دانش در هر زمان و شرايطي از سوي خداوند و ائمه اظهار ستودني است.

دکتر علي محمدي در ادامه ضمن خير مقدم به دانشجويان ورود ي جديد گفت :ا ز دانشجويان گرامي مي خواهم در راه كسب علم و دانش از هيچ كوششي دريغ نكنند و در زندگي دانشگاهي خود برنامه داشته باشند ودر کنار توجه به علم ودانش به معنويات هم نگاه ويژه اي داشته باشند واين دستگاه علمي نيز تمام توان خود را صرف ارائه خدمات در چارچوب قوانيني كه موجود است، مي نمايد .

رئيس دانشگاه در پايان به دانشجويان توصيه نمود تحت تاثير گروهها وباندهاي سياسي خارج از دانشگاه قرار نگيرند وبا توجه به اصل نظام در مسير تعالي وسعادت جامه گام بردارند .