برگزاری موفقیت آمیز همایش ملی کارآفرینی وتوسعه

همايش ملي کارآفريني و توسعه با حضورمهندس پولادي نماينده مردم استان درمجلس شوراي اسلامي ، مهندس حاجي عبدالوهاب معاون اشتغال وزارت کار وامور اجتماعي ، دکتر الهياري مديرکل کاراد وزارت علوم ،تحقيقات وفناوري ،مديران وروساي سازمانهاي استان ،دکترقرباني رئيس دانشگاه ،معاونين ،روساي دانشکده ها ،اعضاي هيات علمي ،دانشجويان ،کارآفرينان نمونه کشوري واستاني  ، اساتيد ،پژوهشگران وصاحبنظران کشوري روزهاي سه شنبه وچهارشنبه  15و16/2/89 درمحل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد .
در ابتداي برگزاري  اين جلسه دکتر قرباني رئيس دانشگاه  ضمن خيرمقدم به ميهمانان وحاضرين در جلسه گفت :بشر به عنوان جانشين خدا برروي زمين بايد از تمام تواناييها وقابليتهاي خود استفاده کند تا امکانات آسايش ورفا ه خود وجامعه را فراهم کند ودر اين راه يکي از مهمترين ويژگيها ي او خلاقيت ونوآوري است که مي تواند در عرصه هاي گوناگون مطرح گرددويکي از مهمترين اين عرصه ها در بحث کارآفريني وتوسعه  مي باشد وشايسته است که با آموزش ومطابق برنامه وحساب شده از حداقل امکانات حداکثر بهره راببريم وبهترين  نتيجه رابگيريم .
 در ادامه مهندس حميد حاجي‌‌عبدالوهاب معاون اشتغال وزارت کار وامور اجتماعي گفت  : در بنگاه‌هاي زودبازده بيش از 960 هزار شغل جديد ايجاد و 200 هزار شغل تثبيت شده است.
‌حاجي‌‌عبدالوهاب با اشاره به اينكه تاكنون 149 هزار بنگاه تسهيلات دريافت كرده‌‌اند، افزود: تسهيلات اعطايي به اين بنگاه‌ها 21 هزار و 900 ميليارد تومان بوده است.
وي مقدمه كارآفريني را خودشناسي دانست و تصريح كرد: خودشناسي محور توسعه انسان است و انساني مي‌تواند محور توسعه باشد كه كارآفرين باشد.
در ادامه آقاي پولادي نماينده مردم استان در مجلس شوراي اسلامي با گراميداشت هفته معلم گفت: معلمان با ايفاي  نقش تعليم و تربيت انسان‌ها و زيربناي كار فرهنگي در امر كارآفريني را برعهده دارند.
شاپور پولادي با اشاره به اين مهم كه استان ايلام از منابع خدادادي و ظرفيت بالقوه‌اي برخوردار است گفت: با توجه به اين  شرايط و هشت سال دفاع مقدس مردم ايلام، بايد كارهاي زيرساختي فراواني در اين استان انجام گيرد.
وي با بيان اين مطلب كه بيش از 33 درصد اشتغال كشور در بخش كشاورزي است افزود:‌ اين استان داراي 350 هزار هكتار اراضي حاصلخيز و زمين كشاورزي است و بايد از تمام ظرفيت‌هاي آن استفاده شود.
عضو كميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: استان ايلام در همه ظرفيت‌ها حرف براي گفتن در كشور دارد و يك ايران كوچك است

سخنران بعدي مراسم دکتر الهياري مديرکل کاراد وزارت علوم ،تحقيقات وفناوري بود که با تشکر وتقدير از دکتر قرباني رئيس دانشگاه وبانيان برگزاري همايش کارآفريني وتوسعه به اهميت بحث کارآفريني براي دانشگاهها اشاره کرد وگفت : دانشگاه‌ها بايد به دانشگاه‌هاي كارآفرين تبديل شوندو فرهنگ راحت‌طلبي و تفكر مجازي بايد حذف شود و بايد به سمت كارهاي مولد سوق پيدا كند.
دکتر الهياري  افزود: دانشگاه‌ها بايد مهندسي توسعه و ترويج كارآفريني را برعهده داشته باشند.
در ادامه دکتر رضوي رئيس دانشکده کارآفريني دانشگاه تهران به ويژگيهاي دانشگاه کارآفرين اشاره کرد وگفت :دانشگاه کار آفرين اول بايد با جامعه ارتباط داشته باشد ،دوم اينکه خروجي آن بايدبراي  جامعه مفيد باشد ،سوم اينکه پژوهشهاي دانشگاهي به حل مشکلات جامعه مي پردازد وچهارم خدمات دانشگاه کارآفرين بايد  به توليد ارزش افزوده تبديل شود .
دکتر رضوي در ادامه راههاي رسيدن به دانشگاه کار آفرين رابه شرح زيربيان کرد :
1-اصلاح کتب درسي دانشگاهي
2-اصلاح آئين نامه هاي جذب وارتقاءاعضاي هيات علمي
3-اصلاح اساسنامه جذب دانشجو
4-ترويج فرهنگ ونگرش کارآفريني
5-ايجاد بانک اطلاعاتي مشکلات جامعه
6-تجارت سازي تحقيقات
7-توسعه شرکتهاي دانش محور
8-هدفمندبودن برنامه هاي فوق  برنامه
9-وجود دفتر ارتباط باصنعت فعال
10-اصلاح شيوه هاي ارزيابي دانشجويان
در ادامه دکتر مرادنژادي دبيرهمايش گفت :تحولات سريع باعث گرديده که کارآفريني مورد توجه قرار گيرد واهميت اين امر در دانشگاهها افزونتر است ودر همين راستا دانشگاه ايلام اقدام به برنا مه ريزي وبرگزاري همايش کار آفريني وتوسعه نمده است که بعداز فراخوان مقالات مجموعا 480مقاله به دبيرخانه همايش ارسال گرديد که با نظر کميته علمي همايش 420مقاله مجوز چاپ درخلاصه مقالات رادريافت نمود .
دکتر مراد نژادي افزود :ازمجموع اين آثار 60مقاله بصورت پوستر چاپ گرديد و تعداد 38 مقاله نيز در همايش ارائه مي گردد .
در ادامه صاحبان مقالات به ارائه مقالات خود پرداختند