برگزاری همایش ملی منابه طبیعی ،اسیب ها وچاشها وراهکارهای عملی

همايش ملي منابه طبيعي ،اسيب ها وچاشها وراهکارهاي عملي روزهاي چهارشنبه وپنج شنبه 29و30/2/89 باحضور حجه الاسلام لطفي نماينده ولي فقيه دراستان وامام جمعه ايلام ،استاندار ايلام ،مديران کل وروساي سازمانهاي استان ،دکتر قرباني رئيس دانشگاه ،مهندس بازدار رئيس منابع طبيعي استان ،محققان وپژوهشگران برتر کشور وجمع زيادي ازدانشجويان در محل سالن آيت اله حيدري برگزارگرديد.

درابتداي مراسم دکتر قرباني رئيس دانشگاه ضمن خيرمقدم به ميهمانان بيان کرد: محورهاي همايش شامل طبيعي و زيست محيطي، انساني و فرهنگي، سياستگذاري و مديريت، فناوريهاي نوين و برنامه هاي جنبي است. رييس دانشگاهافزود: براساس برنامه ريزي انجام شده قرار است در اين همايش تازه ترين راهکارهاي عملي به منظور جلوگيري از آسيب هاي جدي به منابع طبيعي به ويژه در بخش خشکسالي عملياتي شوند. دکترقرباني ابراز اميدواري کرد، برگزاري اين همايش ها بتواند در جلوگيري از تخريب منابع طبيعي موثر واقع شود.

بقيه گزارش در قسمت دوم ذکر مي گردد