پیام ریاست محترم دانشگاه به مناسبت بزرگداشت مقام معلم

پيام ارسالي  رياست محترم دانشگاه به مناسبت بزرگداشت مقام معلم
بسمه تعالي
« مِدادُ العلماءِ افضلُ مِن دماءِ الشهداءِ » (پيامبر مکرم اسلام«ص»)
 جوهر مرکّب عالم بدان رو  از خون شهيد افضل است که بر جان شيفتگان و آشفتگان اثر مي کند و معلم نه به قدم که به دَم ازالت رذيلت و نشر فضيلت را در نظر دارد و با زدودن زنگار از آئينه ضمير متعلم ، فطرت ثاني او را تدارک مي کند. بر ارباب هِمَم نيک پيداست که معلم با کشف حقايق و نشر دقايق ، از کنوز رموز ، لآلي معاني صيد مي کند و از درِ رحمت و بذل محبت سينه هاي خسته از جهل را مرهم مي نهد و با بيان و بنان مي کوشد تا مردمان راه بي راه نپويند و خسّت جاه نجويند. از سموّ  منزلت و نباهت قدر معلم  همين بس که دادار کردگار خويشتن را به معلمي وصف مي کند و در دقايق کتاب خود، خرد ورزان را گواه مي گيرد.
  اينجانب روز عرفه معلم را به  حضور گرامي اساتيد  دانشگاه تبريک عرض مي نمايم و اميدوارم همواره توفيق، رفيق راه و رضاي الهي کسوت قامت رسايتان باشد و حضرت عزت همه ما را با شهيد گرانسنگ، مطهري عزيز و ايشان را با حضرت نبوي محشور فرمايد.
پيروز و مستدام باشيد
دکتر عباس قرباني