برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه

بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام مراسم توديع دکتر قرباني رئيس پيشين دانشگاه و دکتر علي محمدي رئيس جديد دانشگاه با حضور دکتر طائب معاون محترم وزير و رئيس مرکز پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران، مهندس اعلايي استاندار محترم ايلام، معاونين استانداري، روساي سازمانها و مديران کل استان ، اعضاي هيأت علمي ، کارکنان و دانشجويان صبح روز چهارشنبه مورخ 3/6/89 در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

بنا به اين گزارش در اين مراسم دکتر طائب معاون محترم وزير و رئيس مرکز پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران با ابراز خرسندي از پيشرفتهاي دانشگاه ايلام در سالهاي اخير و بخصوص در طول دولت نهم و دهم ابراز اميدواري کرد اين تحولات در طول دوره مديريت جديد با سرعت بيشتري به جلو پيش برود. در ادامه مهندس اعلايي استاندار محترم ايلام، دکتر قرباني رئيس پيشين دانشگاه و حجه الاسلام دکتر صفرلکي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري به ايراد سخنراني پرداختند.

اين گزارش مي افزايد: در اين مراسم آقاي دکتر علي محمدي رئيس جديد دانشگاه در سخنان کوتاهي برنامه هاي خود را چهار محور آموزشي،اداري و مالي،پژهشي و فناوري و دانشجويي و فرهنگي ارائه نمود. در پايان مراسم لوح تقدير وزير محترم علوم، تحقيقات و فناوري به دکتر قرباني اهدا و متن حکم رياست دکتر علي محمدي از طرف وزير محترم علوم قرائت گرديد.