برگزاری مراسم جشن فارغ التحصیلی جمعی از دانشجویان دانشگاه

مراسم جشن فارغ التحصيلي جمعي از دانشجويان رشته هاي کارشناسي وکارشناسي ارشد باحضور دکترقرباني رئيس دانشگاه ، معاونين ،روساي دانشکده ها،مديران گروه وجمع زيادي ازداشجويان صبح سه شنبه 8/4/89در محل سالن آيت اله حيدري برگزارگرديد .

در ابتداي مراسم دکتر قرباني رئيس دانشگاه  با اشاره به اهميت وجايگاه علم دردين  اسلام گفت :در اسلام عالمان وپژوهندگان علم از جايگاه والايي برخوردار هستند واين امر در احايث نقل شده از پيامبر اسلام وائمه اطهار مورد تاکيد فراوان قرار گرفته است .

رئيس دانشگاه  افزود :اين جايگاه باعث شده در اسلام علم مقدس شمرده شود وبه دنبال آن دانشگاه که يکي از مراکز مهم در امر آموزش علم است نيز مقدس خواهدبود چراکه افراد باتحصيل علم به وجوه مختلف قدرت وحکمت الهي پي مي برند واين امکان در دانشگاه بيشتر فراهم است که باوجود اساتيد مجرب وامکانات ديگر دانشجويان کسب معرفت نمايند وبهتربتوانند در شناخت رموز هستي وحکمت الهي موفق باشند .

دکتر قرباني در پايان براي فارغ التحصيلان دانشگاه آرزوي موفقيت نمود وگفت :اميدوارم دانشجويان گرامي بتوانند باتلاش وپشتکار وفراگيري علوم مختلف زمينه پيشرفت وتوسعه کشور رافراهم نمايند .

اجراي موسيقي ،برگزاري مسابقه واهداءلوح تقدير از ديگر برنامه هاي مراسم بود