دکتر اکبر نژاد: تجمیع ویژگیهای مختلف اخلاقی، سیاسی و اجتماعی ویژگی استثنایی امام خمینی (ره) می باشد.

مراسم بزرگداشت بیستمین سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) با حضور اساتید، کارکنان و جمعی از دانشجویان دانشگاه صبح روز چهارشنبه 13/3/88 برگزار شد. حجة الاسلام دکتر اکبر نژاد در این مراسم گفت: امام دارای ويژگیهای متعددی می باشد او از یک طرف عارفی کامل می باشد که مورد قبول همگان است و صاحب تالیفات تخصصی در این زمینه می باشد. وی افزود: امام (ره) از آن فراتر یک مصلح اجتماعی است که سیاست را تابع اخلاقی می داند و به این امر وفادار می باشد. رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی افزود: روش و منش حضرت امام (ره) و زنده کردن ارزشهای اخلاقی و اسلامی و سیاست تابع اخلاق باعث شد که ثابت شود دین می تواند عهده دار اداره جامعه گردد.