سخنرانی آقای پروفسور لوکشا تحت عنوان آنالیز تابعی

جلسه سخنراني آقاي پروفسور لوکشا از اساتيد برجسته رياضيات دانشگاه بنگلور هندوستان و داور بين المللي انجمن رياضي جانگ جيون در سالن اجتماعات دانشکده ادبيات و علوم انساني دانشگاه ايلام و با حضور جمع کثيري از اساتيد و دانشجويان دانشگاههاي ايلام تحت عنوان «آناليز تابعي» برگزار شد.

پروفسور لوکشا در ديدار حضوري با اساتيد دانشگاههاي استان ايلام در مورد زمينه هاي مختلف همکاري علمي بين دانشگاههاي ايلام و دانشگاههاي هندوستان و انجمن رياضي بين المللي جانگ جيون موارد زيادي را مطرح و اظهار اميدواري کردند که اين گونه همکاريها تداوم و استمرار داشته باشند.

شايان ذکر است اين سخنراني به عنوان اولين سخنراني علمي- تخصصي انگليسي زبان است که به دعوت دانشگاه ايلام برگزار گرديد.