برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره رویش و جشن میلاد امام رضا (ع) در دانشگاه ایلام

مراسم اختتاميه جشنواره رويش و جشن ميلاد امام رضا (ع) با حضور حجت‌الاسلام مهدوي راد مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دکتر ويسه معاون فرهنگي و اجتماعي در محل برگزاري نمايشگاه با اجراي برنامه‌هايي، شامل:  سخنراني، مولودي خواني، موسيقي زنده، هديه به اسامي رضا و معصومه و ... برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، در اختتاميه يازدهمين جشنواره رويش در بخش دانشگاهي کانون موسيقي در بخش هنري، کانون هلال احمر در بخش اجتماعي، کانون صنايع دستي و هنرهاي تجسمي در بخش فرهنگي و کانون علي بن موسي الرضا (ع) در بخش ديني، عناوين کانون‌هاي برتر اين جشنواره را در حوزه نمايشگاهي کسب کردند.

لازم به ذکر است هم اکنون 20 کانون در بخش‌هاي مختلف فرهنگي، هنري، اجتماعي و ديني در دانشگاه ايلام فعاليت دارند.

بنا به اين گزارش: صبح روز چهارشنبه 1402/03/03 دکتر بهرام‌نيا استاندار ايلام از جشنواره درون دانشگاهي «رويش» در دانشگاه ايلام بازديد بعمل آورد و از زحمات دانشجويان و دست اندرکاران برگزاري اين جشنوراه تقدير کرد.