اخذ مجوز سه رشته تحصیلی جدید در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه ایلام

دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، گفت: با موافقت شوراي گسترش و برنامه‌ريزي آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، مجوز يک رشته تحصيلي در مقطع دکترب تخصصي و دو رشته تحصيلي در مقطع کارشناسي ارشد اخذ شد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر کريم کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام در خصوص فرآيند اخذ مجوز اين سه رشته تحصيلي اظهار داشت: شوراي گسترش و برنامه ريزي آموزش عالي در آخرين جلسه خود با پذيرش دانشجو توسط دانشگاه ايلام و در سه رشته تحصيلي در مقاطع دکتري تخصصي و کارشناسي ارشد  براي مهرماه 1402 موافقت به عمل آورد.

وي ادامه داد: مجوز دکتري تخصصي مهندسي شيمي، کارشناسي ارشد حسابداري و کارشناسي ارشد مطالعات منطقه‌اي گرايش مطالعات خاورميانه و شمال آفريقا براي دانشگاه ايلام صادر شده است.

معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه اضافه کرد: پس از پي‌گيري‌هاي مستمر در طول يکسال گذشته بالاخره موفق به اخذ رشته‌هاي مذکور براي دانشگاه ايلام شديم و اميدواريم در آينده نيز بتوانيم با توجه به نياز دانشجويان، رشته‌هاي جديد را در دانشگاه راه‌اندازي کنيم.

عضو هيأت رئيسه دانشگاه با بيان اينکه اخذ رشته‌هاي جديد در دانشگاه ايلام، مي‌تواند به توسعه و شکوفايي استان کمک کند، بيان داشت: اخذ رشته‌هاي جديد براساس تربيت نيروي انساني و نياز جامعه شکل گرفته است.

دکتر کوخايي زاده در پايان افزود: دانشگاه ايلام خود را موظف مي‌داند به ارتقاي کميت و کيفيت فعاليت‌هاي خود در راستاي تربيت دانشجويان اقدام کند.