افتتاح مرکز علم و تعاون در دانشگاه ایلام

طي مراسمي با حضور مهندس مسکني معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي، صبح  امروز مرکز علم و تعاون در دانشگاه ايلام در سطح کشور افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام هدف از راه‌اندازي مرکز علم و تعاون را توسعه اشتغالزايي براي دانشجويان دانست و ابراز اميدواري کرد با ايجاد اين مرکز، تعاوني‌هاي جديدي با ايده‌هاي نو از طرف دانشجويان دانشگاه ايلام تأسيس گردد.

رئيس دانشگاه ايلام، افزود: با پشتيباني معاونت تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي يک خط اعتباري اختصاصي براي اين مرکز ايجاد مي‌شود.

گفتني مرکز علم و تعاون دانشگاه ايلام، چهارمين مورد از اين مراکز است، که در سطح کشور راه‌اندازي مي‌گردد.