اعطای 34 میلیارد تومانی تسهیلات از طرف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دانشگاه ایلام

دکتر احمدي سرپرست معاونت پشتيباني و منابع انساني دانشگاه ايلام از اعطاي 34 ميليارد تومان تسهيلات از طرف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي به دانشگاه ايلام جهت فعال سازي تعاوني‌هاي دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر احمدي سرپرست معاونت پشتيباني و منابع انساني دانشگاه ايلام با بيان اين خبر اظهار داشت: در پي مذاکرات و رايزني‌هايي مفصلي که صورت گرفته،  و به منظور ترويج فرهنگ کارآفريني در بين دانشگاهيان و همچنين مولدسازي امکانات و اموال دانشگاه از محل اعتبارات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي، اين تسهيلات به تعاوني‌هاي دانشگاه ايلام اعطا مي‌گردد.

دکتر احمدي افزود: مقرر شد بر طبق توافقي که مابين دانشگاه ايلام، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان ايلام و بانک توسعه تعاون صورت خواهد گرفت، اين اعتبار 34 ميليارد توماني  براي فعال سازي تعاوني‌هاي دانشجويي،  تعاوني‌هاي چند منظوره و دفتر علم و تعاون دانشگاه ايلام اختصاص يابد.

عضو هيأت رئيسه دانشگاه ابراز اميدواري کرد، با اجرايي شدن اين مصوبات، دانشگاه ايلام بتواند در ترويج  فرهنگ تعاون و‌  ايفاي نقش توازني آن در  بين بخش‌هاي دولتي و خصوصي استان گام‌هاي مؤثري بردارد.