دانشجویان دانشگاه ایلام مقام سوم مرحله کشوری یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران را کسب کردند

دانشجويان دانشگاه ايلام مقام سوم مرحله کشوري يازدهمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويان ايران را کسب کردند

در ادامه درخش دانشجويان دانشگاه ايلام در سطح کشور، تيم «مکتب شهيد چمران» دانشجويان دانشگاه مقام سوم مرحله کشوري يازدهمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويان ايران را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه،  در اين مسابقات که اختتاميه‌ي آن با پيام رئيس جمهور در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، تيم‌هاي «شهيد ديالمه» از دانشگاه مازندران،  «جهاد علمي» از دانشگاه اصفهان و «مکتب شهيد چمران» از دانشگاه ايلام  به ترتيب اول تا سوم شدند.

بهروز جليل، زينب ايوبيان، رضا جمشيدي و رحيم مساعد اعضاي تيم دانشجويي«مکتب شهيد چمران» دانشگاه ايلام را تشکيل مي‌دهند.

گفتني است، تيم مکتب شهيد چمران دانشگاه ايلام عنوان تيم اخلاق را نيز کسب کرد.