موافقت وزیر علوم با اختصاص و صدور پرداخت 20 میلیارد تومان به دانشگاه ایلام

موافقت وزير علوم با اختصاص و صدور پرداخت 20 ميليارد تومان به دانشگاه ايلام

در پي ديدار و رايزني آقاي بسطامي نماينده مردم ايلام در مجلس شوراي اسلامي، دکتر زلفي گل وزير علوم، تحقيقات و فناوري 100 ميليارد ريال جهت بهبود امکانات آزمايشگاهي دانشگاه ايلام اختصاص داد و دستور صدور پرداخت 100 ميليارد ريال به پروژه‌هاي مديريت سبز  دانشگاه ايلام را صادر کرد.

به گزازش روابط عمومي، روز دوشنبه هشتم خردادماه 1402 آقاي علي‌اکبر بسطامي نماينده مردم ايلام در مجلس شوراي اسلامي در ديدار با دکتر زلفي‌گل وزير علوم، تحقيقات و فناوري، در خصوص مطالبات و درخواست‌هاي دانشگاه ايلام، پيگيري‌هاي لازم را انجام داد.

در اين نشست، پيرو درخواست نماينده ايلام مبني بر لزوم تخصيص اعتبار جهت تأمين تجهيزات آزمايشگاهي دانشگاه ايلام،  دکتر زلفي گل وزير علوم به دکتر خطيبي  معاون اداري، مالي و مديريت منابع وزارتخانه، دستور اختصاص 100 ميليارد ريال از محل صندوق توسعه ملي به دانشگاه ايلام را صادر کرد.

آقاي بسطامي در اين نشست با اشاره به برنامه‌هاي در دست اقدام دانشگاه ايلام به منظور رفع مشکل آب شرب و همچنين پساب فاضلاب دانشگاه، خواستار تخصيص اعتبار لازم از سوي وزارت علوم شد، که دستور پرداخت 100 ميليارد ريال به دانشگاه ايلام از سوي وزير علوم، تحقيقات و فناوري به معاون اداري، مالي و مديريت منابع صادر شد.

در اين ديدار همچنين به درخواست نماينده ايلام مبني بر لزوم تجهيز دانشگاه ايلام به سالن ورزشي چند منظوره، در جهت صدور مجوز ماده 23 احداث سالن ورزشي دانشگاه ايلام از سوي دکتر زلفي گل دستور  بررسي را  صادر نمودند.

آقاي بسطامي در ادامه با اشاره به انجام مطالعات احداث خوابگاه متأهلي در دانشگاه ايلام و تأييد وزارت علوم، شروع عمليات اجرايي اين پروژه را مستلزم تامين منابع مالي خواند، که وزير علوم، تحقيقات و فناوري ضمن صدور دستور پيگيري ويژه، در خصوص مساعدت حداکثري وزارتخانه با تأمين مالي احداث خوابگاه متأهلي در دانشگاه ايلام قول مساعد داد.

گفتني است، در پي رايزني ويژه آقاي بسطامي با وزير علوم، تحقيقات و فناوري جهت اختصاص اعتبار به دانشگاه ايلام، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام در تماس تلفني با نماينده مردم ايلام در مجلس شوراي اسلامي، ضمن قدرداني و تشکر از حسن توجه ايشان به دانشگاه ايلام و رايزني با مقام عالي وزارت علوم، يادآور شد  حمايت‌هاي نمايندگان استان در مجلس شوراي  اسلامي، باعث دلگرمي جامعه دانشگاهي و تلاش مضاعف  مديران در  جهت  توسعه و اعتلاي دانشگاه خواهد شد.