سه شنبه‌های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه‌ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

عنوان کتاب: تکنيک‌هاي تهيه نمونه‌هاي تشريحي دامپزشکي

مؤلف: دکتر علي لوئي منفرد دانشيار دانشگاه ايلام

کتاب «تکنيک‌هاي تهيه نمونه‌هاي تشريحي دامپزشکي» تأليف دکتر علي لوئي منفرد دانشيار دانشکده پيرادامپزشکي در فصل هفت فصل و 151 صفحه توسط انتشارات دانشگاه ايلام منتشر شده است.

کتاب حاضر مشتمل بر هفت فصل است، که در آن به بررسي سالن تشريح دامپزشکي، پايدارسازي نمونه‌هاي خشک شده با هوا، تکنيک‌ بررسي مجازي و رگ‌ها، تاکسيدرمي و پلاستينيشن پرداخته شده است.

اين کتاب عمدتاً بر اساس فصل‌هاي در س «اصول تکنيک‌هاي تهيه‌ي نمونه‌هاي تشريحي» در دوره‌ي کارشناسي ناپيوسته علوم آزمايشگاهي دامپزشکي و همچنين درس «تکنيک‌هاي متداول در تهيه‌ي نمونه هاي تشريحي» در دوره‌ي دکتري تخصصي علوم تشريحي تنظيم شده است و مي‌تواند توسط داتنشجويان مقاطع کارشناسي علوم آزمايشگاهي دامپزشکي و پزشکي، کارشناسي ارشد بافت شناسي، دکتري تخصصي علوم تشريحي دامپزشکي و همچنين علاقمندان ب تأسيس موزه‌ها مورد استفاده قرار گيرد.

سه‌شنبه هر هفته، ما را با معرفي کتب منتشر شده اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام همراهي کنيد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام