پیام تبریک دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت بزرگداشت روز مهندس

دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، با ارسال پيامي روز مهندس را به جامعه مهندسين کشور و دانشگاه ايلام تبريک گفت.

به گزارش روابط عمومي، متن پيام دکتر علي‌محمدي به شرح ذيل است:

بسم الله الرحمن الرحيم

پنجم اسفند سالروز تولد خواجه نصيرالدين طوسي، از دانشمندان بزرگ، فرزانه و متعهد ايران است، که انديشه و عملش در قالب التزام به علم نافع، کارنامه‌اي درخشان در تاريخ ايران و جهان رقم زده است‌. نامگذاري سالروز تولد اين دانشمند دوران به‌ عنوان روز مهندس، مناسبتي فاخر براي پاسداشت خدمات جامعه مهندسين کشور است، که سهم عمده‌اي در توسعه و آباداني ايران اسلامي داشته‌اند. اينجانب اين روز پرافتخار را به جامعه مهندسي کشور و مهندسان متعهد دانشگاه ايلام تبريک عرض مي نمايم و از خداوند بزرگ توفيق روزافزون اين عزيزان را خواستارم.

طاهر علي‌محمدي

رئيس دانشگاه ايلام