کاروان دانشجویی راهیان نور دانشگاه ایلام به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شد

طي مراسمي با حضور دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، که صبح امروز در مسجد الغدير برگزار شد، کاروان دانشجويي (پسران) دانشگاه با هدف تجديد ميثاق با آرمان‌هاي شهدا، مرور تاريخ دوران دفاع مقدس و بازديد از مناطق عملياتي جنوب، به اردوي راهاين نور اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومي، در اين مراسم دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام با بيان اينکه دفاع مقدس صحنه شکست سنگين جبهه استکبار، نفاق و صهيونيسم در برابر انقلاب اسلامي بود، اظهار داشت: رزمندگان اسلام  با اراداه پولادين و نثار خون خود در برابر دشمن تا دندان مسلح ايستادند و برخلاف تمام محاسبات، مانع تحقق اهداف دشمنان شدند، که مرور اين تاريخ غرورانگيز در قالب اردوي راهيان نور يک فرصت مغتنم است.

رئيس دانشگاه ايلام، افزود: به دانشجويان عزيز و فرهيخته توصيه مي‌کنم، که در جريان برگزاري اين اردو با شهدا انس معنوي برقرار کنند، که اين امر آثار ماندگاري در زندگي شما عزيزان به همراه خواهد داشت.

بر اساس اين گزارش: کاروان  100 نفره راهيان نور دانشجويان برادر دانشگاه ايلام، از 16 لغايت 20 اسفند ماه از مناطق عملياتي جنوب کشور بازديد خواهند داشت.