اردوی یک روزه رؤسای دانشگاه‌های استان ایلام به مقصد منطقه عملیاتی قلاویزان برگزار گردید

به همت بسيج ناحيه دانشجويي ايلام، اردوي يک روزه راهيان نور رؤساي دانشگاه‌هاي استان و فرمانده سپاه اميرالمومنين (ع)، به مقصد منطقه عملياتي قلاويزان عصر ديروز با حضور دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام  برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، رؤساي دانشگاه‌هاي استان ابتدا در محل مزار شهداي گمنام دانشگاه ايلام حضور يافتند و با قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا اداي احترام کردند.

در اين مراسم حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر حسيني نيا مسئول دفاتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام با بيان اينکه اردوهاي راهيان نور نقش محوري در استمرار ارزش‌هاي دوران دفاع مقدس دارد، اظهار داشت: دفاع مقدس تجلي روح خودباوري، شجاعت، اخلاص، ايثار و فداکاري رزمندگان اسلام بود، که با نثار خون خود تمام نقشه‌ها، اهداف و آرزوهاي استکبار و دشمنان انقلاب اسلامي را با شکست مواجه کردند.

دکتر حسيني نيا با بيان انتقال ارزش‌هاي دوران دفاع مقدس به نسل جوان يک ضرورت جدي است، گفت: اردوهاي راهيان نور با  زنده نگه داشتن ياد شهدا و احياء ارزش‌هاي دوران دفاع مقدس، به خوبي مي‌تواند در تربيت دانشجوياني در تراز انقلاب اسلامي مؤثر باشد.

بنا به اين گزارش: در ادامه کاروان رؤساي دانشگاه‌هاي استان راهي منطقه عملياتي قلاويزان شد و سپس فرماندهان يگان‌هاي مستقر و راويان دوران دفاع مقدس، مطالب لازم را در خصوص اين منطقه عملياتي و تاريخ دفاع مقدس ارائه نمودند.