پذیرش 528 دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری در سال تحصیلی 1402-1401 در دانشگاه ایلام

خانم دکتر افشار مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام، گفت: 528 دانشجوي دوره‌هاي تحصيلات تکميلي، شامل 480 دانشجوي کارشناسي ارشد و  48 دانشجوي دکتري در سال تحصيلي 1402-1401 در دانشگاه ايلام پذيرش شدند.

به گزارش روابط عمومي، خانم دکتر افشار با بيان اين خبر اظهار داشت: از مجموع 480 نفر دانشجويي که در مقطع  کارشناسي ارشد ثبت نام کرده‌اند،  به تفکيک دانشکده‌ها، شامل: دانشکده ادبيات و علوم انساني 188 نفر، دانشکده علوم پايه 48 نفر، دانشکده کشاورزي 64 نفر، دانشکده فني و مهندسي 80 نفر، دانشکده الهيات و معارف اسلامي 20 نفر و دانشکده پيرادامپزشکي 10 نفر  و 70 نفر نيز از طريق استعداد درخشان وارد اين مقطع تحصيلي شدند.

مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه، افزود: 48 نفر نيز در مقطع دکتري پذيرش شدند، که الان تمامي اين دانشجويان به صورت حضوري در حال حضور در کلاس‌هاي درسي هستند.

خانم دکتر افشار با بيان اينکه در مجموع  بيش از نيمي از ثبت نام شدگان دوره‌هاي تحصيلات تکميلي را خانم‌ها تشکيل داده‌اند، گفت: در برخي از گرايش – رشته‌هاي تحصيلي استقبال دانشجويان بيش از ساير رشته‌ها بوده است، که در اين زمينه مي‌طلبد دانشگاه نسبت به شناسايي و راه‌اندازي رشته‌هاي جديد کاربردي و پر طرفدار اقدام کند، تا انشالله در آينده شاهد رشد هر چه بيشتر دانشجويان در مقاطع تحصيلات تکميلي باشيم.