اخذ مجوز قطعی چهار رشته تحصیلی کارشناسی ارشد در دانشگاه ایلام

دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام، عنوان کرد: در ادامه روند توسعه رشته‌هاي تحصيلات تکميلي، مجوز قطعي چهار رشته تحصيلي جديد اخذ گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر کريم کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام، اظهار داشت: در راستاي تحقق برنامه توسعه راهبردي دانشگاه ايلام، توسعه دوره‌هاي تحصيلات تکميلي در دستور کار قرار گرفت، که با پي‌گيري‌هاي رياست محترم دانشگاه جناب آقاي دکتر علي‌محمدي، در نهايت دفتر گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناروي با صدور مجوز قطعي چهار رشته تحصيلي جديد کارشناسي ارشد، شامل: مهندسي عمران گرايش سازه، علوم اقتصادي گرايش اقتصاد نظري، مديريت بازرگاني گرايش استراتژيک و مديريت بازرگاني گرايش کارآفريني در دانشگاه ايلام موافقت بعمل آورد.

دکتر کوخايي زاده، يادآور شد: توسعه رشته‌هاي تحصيلي جديد با محوريت دوره‌هاي تحصيلات تکميلي با جديت دنبال خواهد شد، که در اين راستا اخذ مجوز هفت رشته تحصيلي ديگر در مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري در دستور کار قرار دارد، که ان شاءالله با پي‌گيري و رايزني‌هاي انجام شده در آينده نزديک شاهد اخذ مجوز اين رشته‌ها خواهيم بود.