بازدید اعضای انجمن علمی دانشجویی جامعه شناسی و کانون آسیب شناسی اجتماعی دانشگاه از مجموعه فرهنگی شهر کتاب ایلام‌

بازديد اعضاي انجمن علمي دانشجويي جامعه شناسي و کانون آسيب شناسي اجتماعي دانشگاه از مجموعه فرهنگي شهر کتاب ايلام‌
برنامه بازديد اعضاي انجمن علمي دانشجويي جامعه شناسي  از مجموعه‌ي فرهنگي شهر کتاب ايلام‌ توسط انجمن علمي دانشجويي جامعه شناسي با همکاري گروه جامعه شناسي و مطالعات فرهنگي  صبح روز چهارشنبه 1401/08/11 ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي،  در اين برنامه خانم عزيزبيگي مدير مجموعه فرهنگي شهر کتاب ايلام در خصوص اهداف و مأموريت‌هاي فرهنگي شهر کتاب توضيحات مفيدي ارائه نموده و آمادگي خود را براي انجام فعاليت‌هاي مشترک با انجمن مذکور و نيز تمهيد شرايط جهت برگزاري نشست‌هاي تخصصي در مکان مجموعه شهر کتاب اعلام کردند.

در ادامه آقاي اشکان بهادري دبير انجمن علمي دانشجويي جامعه‌شناسي ضمن تشکر از حسن تعامل مدير محترم شهر کتاب، بر گسترش ارتباطات فرهنگي دانشجويان و مراکز فرهنگي جهت تعميق فرهنگ مطالعه و پژوهش تاکيد کردند.

همچنين آقاي محمد سعيد شاه محمدي دبير کانون آسيب ‌شناسي اجتماعي دانشگاه ايلام با تشکر از ميزباني خوب مسئولين مجموعه شهر کتاب ايلام، به وضعيت مطلوب فعاليت‌هاي فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام اشاره کرد و يادآور شد: محيط دانشگاه بهترين فرصت براي تمرين کار گروهي و مديريتي براي دانشجويان است، که خوشبختانه کانون آسيب‌شناسي دانشگاه که موفق به جذب دهها تن از دانشجويان براي فعاليت شده است.

در ادامه اين برنامه، اعضاي انجمن از کتاب‌ها و اقلام فرهنگي ارائه شده بازديد کرده و در پايان نشست مشترک اعضاي انجمن با دست اندرکاران مجموعه فرهنگي شهر کتاب برگزار گرديد.