حضور دانشگاهیان دانشگاه ایلام در راهپیمایی یوم الله 13 آبان

هيأت رئيسه دانشگاه ايلام همراه با اعضاي هيأت علمي، کارکنان و دانشجويان اين دانشگاه، همگام و همراه با مردم هميشه در صحنه ايلام در راهپيمايي 13 آبان، روز مبارزه با استکبار جهاني حضور يافتند.

به گزارش روابط عمومي، راهپيمايي باشکوه يوم الله 13 آبان؛ صبح روز جمعه همزمان با سراسر کشور، با حضور اقشار مختلف مردم در شهر ايلام برگزار شد.

در اين حماسه کم‌نظير؛ مردم مؤمن و انقلابي شهر ايلام و دانشگاهيان؛ حوادث تروريستي و آشوب‌هاي اخير و دخالت بيگانگان در امور داخلي کشور را به‌شدت محکوم کردند.

اقشار مختلف مردم هم‌صدا شعارهاي «مرگ ‌بر آمريکا» «مرگ ‌بر انگليس» «مرگ ‌بر اسرائيل»، «مرگ بر منافق»، «مرگ ‌بر آل‌سعود» و «مرگ ‌بر فتنه‌گر و آشوبگر»  سر دادند و بر وحدت، بصيرت و تبعيت از ولايت براي عبور از توطئه دشمنان تأکيد کردند.