کرسی آزاداندیشی دانشجویی «نقش سلبریتی و رسانه در حوادث اخیر» در دانشگاه ایلام برگزار گردید

با برنامه‌ريزي معاونت فرهنگي و اجتماعي و به همت تشکل جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه ايلام ، کرسي آزادانديشي دانشجويي با عنوان «نقش سلبريتي و رسانه در حوادث اخير» شامگاه سه شنبه 15 آذر در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، در اين کرسي آقايان عباس جمالي، فريد سبزي، صادق ملک حسيني، اشکان بهادري، امير محمد رستمي و سيد مهيد شريفي و خانم سميه گراوند  در سه تايم چهار دقيقه‌اي به بيان نظرات موافق و مخالف خود پيرامون نقش سلبريتي و رسانه در حوادث اخير پرداختند و سپس هفت تن از دانشجويان حاضر در کرسي، مطالب مطرح شده را هر کدام در سه دقيقه مورد نقد قرار دادند.