برگزاری رویداد تانا (توسعه و ارتقای زیست بوم نوآوری استان‌) در دانشگاه ایلام

برگزاري رويداد تانا (توسعه و ارتقاي زيست بوم نوآوري استان‌) در دانشگاه ايلام

به همت دانشگاه ايلام و پارک علم و فناوري ايلام و با هدف شبکه‌سازي بين فعالان حوزه زيست بوم استان ايلام، رويداد تانا (توسعه و ارتقاي زيست بوم نوآوري استان‌) با حضور دکتر احمدي معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه ايلام و دکتر ولي‌زاده رئيس پارک علم و فناوري ايلام، صبح روز چهارشنبه 1401/11/26 در محل سالن آيت الله حيدري برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، اين رويداد با تعامل با شرکت گاز استان ايلام، پالايشگاه گاز ايلام و شرکت توزيع برق ايلام  برگزار شد.

بنا به اين گزارش: در راستاي برگزاري رويداد مزبور دو پيش رويداد نيز برگزار شد و در نهايت ايده‌هاي ارزيابي شده در پنل داوري تخصصي براي ارائه در رويداد نهايي انتخاب و در نهايت يک ايده به عنوان ايده منتخب برگزيده شد و دو رويداد نيز به عنوان ايده‌هاي شايسته تقدير انتخاب شدند.