استادیار دانشگاه ایلام عضو کمیته علمی کنفرانس بین‌المللی بهینه‌سازی مصرف انرژی الکتریکی شد

دکتر مجيد ولي‌زاده استاديار گروه آموزشي برق دانشگاه ايلام به عنوان عضو کميته علمي پنجمين کنفرانس بين المللي بهينه‌سازي مصرف انرژي الکتريکي انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، پنجمين کنفرانس بين‌المللي بهينه‌سازي مصرف انرژي الکتريکي با همکاري دانشگاه صنعتي اميرکبير و انجمن مهندسين برق و الکترونيک ايران و شاخه خوزستان در تاريخ 9 و 10 اسفند 1401 در دانشگاه صنعتي اميرکبير برگزار مي‌شود و  اعضاي کميته علمي اين کنفرانس از اساتيد برجسته و چهره‌هاي ماندگار مهندسي برق – قدرت ايران هستند.

در اين کنفرانس دکتر مجيد ولي‌زاده عضو هيات علمي گروه مهندسي برق دانشگاه ايلام به عنوان عضو کميته علمي اين کنفرانس انتخاب شده است.

از جمله سوابق علمي – پژوهشي دکتر وليزاده  مي‌توان به تاليف مقالات متعدد در مجلات معتبر بين‌المللي، داوري مقالات ژورنال‌هاي داخلي و خارجي، مدير عامل شرکت فناور در پارک علم و فناوري، پژوهشگر برتر استان در حوزه مهندسي، مدرس برتر آموزشي مهندسي برق، سخنران کليدي دعوت شده به کنفرانس هاي بين‌المللي خارج کشور، طراح و کارشناس ارشد در پژوهشکده رانشگرهاي سازمان فضايي و ثبت چند اختراع اشاره کرد.

علاقمندان جهت آشنايي بيشتر به آدرس کنفرانس: https://oeec2023.aut.ac.ir مراجعه فرمايند.