نشست هم اندیشی ریاست دانشگاه ایلام با مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان ایلام برگزار شد

نشست هم انديشي دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ايلام و خانم حيدري مدير کل نهاد کتابخانه هاي عمومي استان ايلام عصر روز سه شنبه تاريخ 1401/8/24 در محل سالن جلسات حوزه رياست دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي،دکتر عليمحمدي با بيان اينکه دين دنبال علم مفيد است تشريح کرد : علم مفيد يعني علمي که هم براي فرد مفيد باشد وهم براي جامعه وي شيرين‌ترين لحظات زندگي فرد که مي تواند تجربه ولمس کند را  زمان مطالعه و کتابخواني دانست.

دکتر عليمحمدي با تاکيد بر اينکه نسل امروز در بستر فضاي مجازي رشد و نمو پيدا کرده اند افزود : مهمتر از اصل مطالعه ، سوق دادن افراد بسمت فضاي حقيقي کتاب و کتاب خواني است که مي تواند چالش هاي پيش روي نسل امروز را مرتفع نمايد . مطالعه ميتواند منجر به پيوست بيشتر نسل ها شود.

در ادامه خانم حيدري مديرکل کتابخانه هاي مرکزي ايلام به بيان ديدگاههاي خود پرداخت و فرمود : با بيان اينکه ما همانيم که مي خوانيم اظهار داشت : يکي از شاخص هاي ترويج فرهنگ کتاب وکتابخواني حضور شخصيت هاي اجتماعي جامعه از جمله اساتيد مي باشد،حضور نخبگان دانشگاهي در کتابخانه ها و يا همايش ها ميتواند تسريع دهنده ترويج فرهنگ کتابخواني باشند. وي در ادامه نياز جامعه امروزي را حرکت بسمت نهضت کتابخواني برشمردند ايشان حضور نهاد کتابخانه هاي استان ايلام در اربعين حسيني نه تنها تلاش جهت اشاعه فرهنگ اربعين بلکه نهضت کتابخواني را طرح هاي اجرا شده آن نهاد برشمرد. و نيز همچنين تعامل نهاد کتابخانه هاي استان با دانشگاه ايلام که با دارا بودن پتانسيل هاي زياد از اهداف کلي نهاد کتابخانه دانست.