بازدید رئیس دانشگاه ایلام از کتابخانه مرکزی دانشگاه

همزمان با روز کتاب، کتابخواني و کتابدار، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام از بخش‌هاي مختلف کتابخانه مرکزي دانشگاه بازديد بعمل آورد و از زحمات رئيس و کارکنان اين مجموعه تقدير کرد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام به همراه دکتر کوخايي‌ زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي، دکتر احمدي معاون پژوهش و فناوري، دکتر رشنوادي مشاور رئيس و مدير حوزه رياست و دکتر روشني رئيس کتابخانه مرکزي از بخش‌هاي مختلف کتابخانه مرکزي بازديد بعمل آورد.

بنا به اين گزارش: دکتر علي‌محمدي و هيأت همراه از بخش‌هاي مختلف کتابخانه مرکزي، شامل: مخزن کتابخانه، بخش پايان نامه‌ها، بخش مرجع و تالار مطالعه برادران و خواهران بازديد نمود و از نزديک با نحوه ارائه خدمات و فعاليت‌هاي اين بخش‌ها آشنا شد.

اين گزارش مي‌افزايد: در ادامه طي مراسمي 114 جلد کتاب ارزشمند جناب آقاي دکتر حجت الحق حسيني عضو مجمع خيرين دانشگاه ايلام و استاد دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي به کتابخانه مرکزي دانشگاه ايلام اهدا شد و کارت اتخاري عضويت دکتر حسيني هم صادر گرديد و از طرف رئيس کتابخانه مرکزي تقديم رئيس دانشگاه شد.

رئيس دانشگاه ايلام در ادامه در جمع رئيس و کارکنان کتابخانه مرکزي حضور يافت و با تبريک روز کتابدار، از زحمات اين عزيزان تقدير بعمل آورد.