آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام استاندارد «ISO/IEC 17025» را اخذ کرد

دکتر سلطاني رئيس آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام، گفت: آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام موفق به اخذ استاندارد «ISO/IEC17025  » از مرکز ملي تأييد صلاحيت ايران گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر سلمان سلطاني رئيس آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام بيان اين خبر، اظهار داشت: استاندارد بين‌المللي «17025 ISO/LEC» الزامات کلي براي احراز صلاحيت انجام آزمون‌ها و يا کاليبراسيون و همچنين نمونه‌برداري را مشخص مي‌سازد. اين استاندارد، روش‌هاي استاندارد و روش‌هاي غير استاندارد و روش‌هاي توسعه يافته توسط آزمايشگاه، که در اجراي آزمون و کاليبراسيون مورد استفاده قرار مي‌گيرند را پوشش مي‌دهد.

دکتر سلطاني، در زمينه اهميت استاندارد ISO/IEC 17025، بيان داشت: به کارگيري اين استاندارد همکاري ميان آزمايشگاه‌ها و ساير سازمان‌ها را تسهيل و به تبادل اطلاعات و تجارب و نيز به هماهنگ کردن استانداردها و روش‌هاي اجرايي کمک مي‌کند.

رئيس آزمايشگاه مرکزي دانشگاه، افزود: هم‌اکنون نيز در ايران اين استاندارد توسط مرکز ملي تأييد صلاحيت ايران صادر مي‌شود و اين استاندارد به عنوان يک استاندارد قابل قبول در اداره استاندارد ايران شناخته مي‌شود و سازمان‌هايي که اين گواهينامه را در آزمايشگاه خودشان پياده‌سازي کرده‌اند، مي‌توانند به عنوان همکار اداره استاندارد تست‌هاي محصول را انجام دهند.