بر اساس نظام رتبه‌بندی «گرین‌ متریک»؛ دانشگاه ایلام در میان دانشگاه‌های سبز جهان قرار گرفت

دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام عنوان کرد: بر پايه ويرايش 2022 ميلادي رتبه‌بندي جهاني دانشگاهي «گرين‌متريک» درباره توسعه پايدار، دانشگاه ايلام در ليست دانشگاه‌هاي سبز جهان جاي گرفت.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، دکتر علي‌محمدي با بيان اين خبر اظهار داشت: در ويرايش 2022 نظام رتبه‌بندي «گرين‌متريک» 1050 دانشگاه و مؤسسه از سراسر جهان ارزيابي شده‌اند، که  45 دانشگاه و مؤسسه ايراني در ليست سبزترين‌هاي جهان جاي گرفته‌اند، که از ميان آن‌ها، دانشگاه ايلام در رتبه 33 ملي قرار گرفته است.

رئيس دانشگاه ايلام يادآور شد: نظام رتبه‌­بندي گرين­‌متريک از سال 2010 با هدف ارائه چشم‌اندازي جامع از شرايط و سياست‌هاي مرتبط با محيط زيست و توسعه پايدار در دانشگاه‌هاي کشورهاي مختلف توسط دانشگاه دولتي اندونزي راه­‌اندازي شده است.

دکتر علي‌محمدي با بيان اينکه اين نظام رتبه­‌بندي دانشگاه‌­هاي جهان را بر اساس شش شاخص عمده ارزيابي مي­‌کند، يادآور شد: اين شاخص‌­ها عبارتند از: محيط و زيرساخت (وزن 15%)؛ انرژي و تغييرات اقليمي (وزن 21%)؛ مديريت پسماند (وزن 18%)؛ آب (وزن 10%)؛ حمل و نقل ( وزن 18%) و آموزش (وزن 18% ).

رئيس دانشگاه ايلام يادآور شد: در طول يک سال گذشته مجموعه مديريت سبز دانشگاه ايلام فعاليت‌هاي ارزشمندي را براي زيباسازي محوطه دانشگاه، استفاده بهينه از انرژي و مديريت استفاده از آب­ انجام داده است.

دکتر علي‌محمدي در پايان ضمن تبريک به خانواده  بزرگ دانشگاه ايلام جهت کسب اين موفقيت ارزشمند، از زحمات دست اندرکاران مديريت سبز دانشگاه، قدرداني کرد و ابراز اميدواري نمود، با تدابير اتخاذ شده، در سال‌هاي آتي شاهد موفقيت‌هاي بيشتري در اين زمينه باشيم.