خانم صالحی پور:689 دانشجو در جشنواره بهاره و 751 دانشجو در جشنواره خوابگاههای دانشجویی شرکت کردند

خانم صالحي پور:689  دانشجو در جشنواره بهاره و 751 دانشجو در جشنواره خوابگاههاي دانشجويي شرکت کردند

جشنواره همگاني بهاره  و جشنواره همگاني خوابگاهها در سه ماه نخست سال جاري با حضور گسترده و با نشاط دانشجويان برگزار گرديد.

خانم دکتر صالحي پور مدير تربيت بدني دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي به برنامه وزارت علوم براي توسعه ورزشهاي همگاني اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به تاکيد مقام معظم رهبري در مورد همگاني کردن ورزش و با توجه به اهميت ورزشهاي همگاني، جشنواره هاي ورزشي دانشجويي در دو بخش بهاره و پائيزه برگزار مي گردد.

مدير تربيت بدني دانشگاه در ارتباط با برگزاري جشنواره همگاني بهاره دانشجويان گفت:  جشنواره همگاني بهاره دانشجويان در دو  بخش پسران در 5 رشته شامل: دو همگاني، دارت، طناب کشي، حمل دمبل  و واليبال چهار نفره  و بخش دختران در 8 رشته شامل: دو همگاني، دارت، واليبال چهار نفره، بهکاپ، گل کوچک، کوهنوردي و پرتاب حلقه با حضو 689 دانشجو برگزار گرديد.

خانم دکتر صالحي پور  در ادامه به برگزاري جشنواره همگاني خوابگاهها به مناسبت بزرگداشت هفته خوابگاههاي دانشجويي اشاره کرد و گفت:  جشنواره همگاني خوابگاهها در پنج رشته براي دختران شامل: بولينگ با پا، طناب زني، هفت سنگ، داژ بال و گل گَشت و چهار رشته براي پسران شامل: بولينگ با پا، روپايي، دو سرعت و فوتسال برگزار گرديد.

وي افزود: مجموعاً751  دانشجو شامل 428 دانشجوي پسر و 323 دانشجوي  دختر در اين جشنواره شرکت کردند.

مدير تربيت بدني دانشگاه درباره برنامه هاي  آتي اداره تربيت بدني بيان داشت: اولين المپياد ملي ورزشهاي همگاني دانشجويان دانشگاهها و موسسات آموزش عالي سراسر کشور در 7 رشته و در دو بخش خواهران و برادران در تيرماه برگزار مي گردد، که دانشجويان دانشگاه در هر  دو بخش به اين مسابقات اعزام مي شوند.