برگزاری مراسم جشن باشکوه فارغ‌التحصیلی 450 دانشجوی دانشگاه

برگزاري مراسم جشن باشکوه فارغ‌التحصيلي 450 دانشجوي دانشگاه

مراسم جشن فارغ التحصيلي450 دانشجوي دانشگاه و تقدير از 139 دانشجوي فعال فرهنگي شب پنج شنبه 1/4/96  با حضور دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، دکتر عدالتي معاون دانشجويي، روساي دانشکده ها، مديران گروه وجمع زيادي از دانشجويان و خانواده هاي آنان در محل سالن آيت الله حيدري برگزار گرديد.

در ابتداي اين مراسم دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه باتبريک ايام ماه مبارک رمضان و با ابراز خوشبختي جهت حضور در بين دانشجويان اظهار داشت: با افتخار اعلام مي کنم که مديريت دانشگاه برنامه هاي فرهنگي را به دانشجويان واگذار کرده و معاونت فرهنگي فقط نقش نظارتي دارد و اين امر از نقاط قوت دانشگاه است که ما به آن افتخار مي کنيم.

دکتر شيرخاني در پايان براي همه دانشجويان آرزوي موفقيت کرد.

در ادامه مراسم دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه در سخنان کوتاهي با تبريک ايام ماه مبارک رمضان، ماه بندگي و اطاعت خداوند؛ بيان داشت: دانشگاه ايلام در چند سال اخير موفقيت هاي زيادي را در زمينه هاي مختلف پژوهشي، آموزشي، فرهنگي و دانشجويي و همچنين توسعه طرحهاي عمراني کسب کرده است و هر چه در توان داشتيم براي خدمت به دانشجويان به کار برديم و آرزو دارم  افتخار آفريني شما را درآينده ببينم و برايتان موفقيت را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

اين مراسم با شکوه به مدت سه ساعت ادامه داشت؛ که نکاتي به شرح ذيل درباره آن قابل توجه است:

1-جمعيت زيادي از دانشجويان و خانواده هاي آنان در اين مراسم شرکت کرده بودند، به گونه اي که جايي براي نشستن نبود و تعداد زيادي از دانشجويان سر پا ايستاده بودند.

2- شور و نشاط در بين دانشجويان موج مي زد.

3- وقتي دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه براي سخنراني به جايگاه رفت، تمام جمعيت يکپارچه و با صداي بلند وي را تشويق کردند.

4- دانشجويان و خانواده هاي آنان خيلي زياد از صحنه ها عکس مي گرفتند، گاه جمعي که به جايگاه مي رفتند مجبور بودند صبر کنند تا عکاسان کار خود را تمام کنند.

5- دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه و دکتر شيرخاني سخنان خود را کوتاه بيان کردند، تا برنامه هاي ديگر مراسم انجام گيرد.

6- همه طيفهاي فکري اعم از چپ و راست، دوستانه و صميمانه در مراسم حضور داشتند و نشاني از اختلاف و رقابت نبود.

7- در خارج سالن دانشجويان با اساتيد عکس مي گرفتند، راهروي سالن آيت اله حيدري لحظه اي خالي نمي شد.

8- همه تا آخر مراسم حضور داشتند و کسي سالن را ترک نکرد.

9- وقتي مجري قسم نامه را مي خواند، اساتيد هم به احترام دانشجويان بلند شدند و به همراه آنان تکرار مي کردند.

10-  شادابي، ادب، نزاکت و اعتماد به نفس دانشجويان در اين مراسم نشان از رضايتمندي آنان از وضعيت دانشگاه داشت، که با توجه به تعداد جمعيت، نمودي از شکوه دانشگاه ايلام در اين مراسم مشاهده شد.