برگزاری مراسم احیاء شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در دانشگاه

برگزاري مراسم احياء شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در دانشگاه

بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه، مراسم احياء شب نوزدهم ماه مبارک رمضان با حضور دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي  مقام معظم رهبري در دانشگاه، شماري  از خانواده هاي اعضاي هيات علمي و کارکنان دانشگاه و جمعي از دانشجويان با تلاوتي چند از کلام الله مجيد توسط قاريان برجسته دانشگاهي و استاني آغاز و سپس مناجات پر فيض حضرت امير المومنين زمزمه شد و در ادامه  حجت الاسلام والمسلمين جوارب چي به بيان فضائلي در وصف امام علي (ع) پرداخت و از تاثير دعا و شيوه هاي دعا کردن در اين شب ها سخن گفت.

در ادامه مراسم با حضور آقاي حيدرنژاد ذاکر اهل بيت عصمت و طهارت مراسم روضه خواني و قرآن به سَر برگزار شد.