با اجرای طرحهای عمرانی در دست اجرا 25 هکتار بر وسعت دانشگاه افزوده می شود

با اجراي طرحهاي عمراني در دست اجرا 25 هکتار بر وسعت دانشگاه افزوده مي شود

با تکميل و توسعه طرحهاي عمراني جديد،  25 هکتار بر وسعت دانشگاه افزوده مي شود که در توسعه فعاليت ها و برنامه هاي دانشگاه در حوزه هاي آموزشي، پژوهشي، پشتيباني و منابع انساني، دانشجويي و فرهنگي تاثير جدي خواهد داشت.

بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه موضوع خشکسالي مالي در چند سال اخير و نبود اعتبارات، موضوعي بديهي است که نيازي به تفصيل ندارد؛ لذا توسعه طرحهاي عمراني دانشگاه را با توجه به واقعيت فوق الذکر بايد در نظر گرفت.

در حال حاضر طرحهاي عمراني که در دانشگاه در دست احداث است به شرح ذيل مي باشند:

1-طرح محوطه سازي و توسعه راههاي دسترسي در  دو بخش شامل:

اول: سامان دهي زير ساخت هاي دانشگاه دربرگيرنده آب و  فاضلاب، برق رساني، گاز رساني و شبکه فيبر نوري

دوم: توسعه راه هاي دسترسي با زيربناي 6 کيلومتر مربع با اعتبار30 ميليارد ريال در دست احداث است؛ که حدوداً 85 درصد رشد داشته است و ان شاء الله در  آبان ماه به بهره برداري خواهد رسيد.

نقشه هوايي دانشگاه قبل از اجراي راههاي دسترسي

نقشه هوايي دانشگاه بعد از اجراي راههاي دسترسي

2-   احداث ساختمان جديد دانشکده کشاورزي

اين پروژه با زير بناي 6139  متر مربع در سه طبقه شامل: 22 کلاس، 8 آزمايشگاه، 30 اتاق يک نفره و دو نفره مربوط به اساتيد، 11 اتاق اداري،  1 سالن مطالعه، 1 سايت کامپيوتر و 1سالن  آمفي تئاتر  در دست احداث است؛ که در آينده نزديک افتتاح خواهد شد.

3- توسعه  پروژه دانشکده ادبيات و علوم انساني

اين پروژه با زيربناي 5950 متر مربع و اعتبار 71  ميليارد ريال  از محل اعتبارات استاني در دست احداث است، که حدودا 35  درصد پيشرفت داشته است.

4- احداث ساختمان جديد دانشکده علوم پايه

اين پروژه با زيربناي 6512 متر مربع و اعتبار 85 ميليارد ريال از  محل اعتبارات استاني در دست احداث است، که حدودا 30 درصد پيشرفت داشته است.