دانشگاه ایلام برای اولین بار به جمع دانشگاه‌های دارای مجلات معتبر علمی پژوهشی پیوست.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه دکتر علي‌اکبري، رئيس محترم دانشگاه با اعلام اين خبر اعلام کرد که کميسيون نشريات علمي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در آخرين جلسه خود با اعطاي اعتبار علمي و پژوهشي به مجله «آموزه­هاي تربيتي در قرآن و حديث» دانشگاه ايلام موافقت نمود.

دکتر علي اکبري ضمن قدرداني از اهتمام اعضاي هيأت علمي مرتبط با اين مجله، مجموعه دانشگاه، معاونت پژوهشي و شوراي دانشکده الهيات و معارف اسلامي اعلام نمود که براي اولين بار است که مجلات دانشگاه در اين سطح مورد ارزيابي قرار مي­گيرند. ايشان همچنين اظهار اميدواري نمود که اين نشريه بتواند نقش خود را در گسترش مرزهاي دانش و ارتقاي کيفي پژوهشي کشور ايفا نمايد.

رئيس دانشگاه ايلام همچنين از برنامه دانشگاه براي ارتقاي دو مجله ديگر دانشگاه در حوزه کشاورزي و علوم انساني (اقتصاد) خبر داد و اعلام نمود که سياست دانشگاه در خصوص گسترش پژوهش­هاي بومي و هدفمند با اهتمام شايسته و جديت استمرار خواهد يافت.