پیام تبریک وزیر علوم به ملت حماسه آفرین ایران جهت حضور مقتدرانه در انتخابات

پيام تبريک وزير علوم به ملت حماسه آفرين ايران جهت حضور مقتدرانه در انتخابات

دکتر محمد فرهادي­، وزير علوم­، تحقيقات و فناوري با ارسال پيامي حضور حماسي ملت بزرگوار ايران اسلامي را در دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري تبريک گفت.

به گزارش روابط عمومي وزارت علوم، متن پيام تبريک وزير علوم بدين شرح است:

سلام و درود خداوند بر ملت شريف و حماسه ساز ايران بويژه همکاران ارجمندم در دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک هاي علم و فناوري. پيروزي شما را در خلق حماسه اي تاريخي و شگفت انگيز، تبريک و تهنيت مي­گويم.

همواره راي شما به منافع و مصالح عمومي کشور و تحقق مردم سالاري ديني، نشان اقتدار هوشمندانه شما بوده که به فضل خداوند، کشورمان را در برابر همه توطئه ها بيمه کرده است.

راي شما نشان داد که قطار پيشرفت و توسعه کشور، روي ريل "عقلانيت و خرد ورزي­" در حرکت است و سر بازگشت ندارد.