درخشش دانشجوی دانشگاه ایلام در اروپا

درخشش دانشجوي دانشگاه ايلام در اروپا

در پنجمين کنفرانس بين المللي فناوري سنجش هاي زيستي (5th International Conference on Bio-Sensing Technology)، که در تاريخ 7 تا 10 ماه مي ميلادي در کشور ايتاليا برگزار شد،  دانشجوي ايلامي، فائزه شه دوست فرد، با ارائه دو مقاله  تحت عنوان  "Development and investigation of a novel nanohybride probe based on double recognition of Apt-MIP grafted on AuNPs@nano-C60 nanocomposite for TNT detection" و "Development of a novel nanocomposite based on dendrimer-quantum dot (Den-QD) bioconjugate for signal amplification in designing of an electrochemical aptasensor for the ultra-sensitive detection of cocaine"  و با راهنمايي دکتر محمود روشني" دانشيار دانشگاه ايلام، خوش درخشيد.

دکتر محمود روشني دانشيار دانشگاه ايلام در خصوص اين موفقيت اظهار داشت: "کنفرانس بين المللي فناوري سنجشهاي زيستي" از بزرگترين کنفرانس هاي بين المللي ساليانه در حوزه فناوري هاي سنجشهاي زيستي است، که از سطح بسيار بالايي برخوردار است.

وي با بيان اينکه اين موفقيت درخشش دانشگاه ايلام را در اروپا دوچندان کرده است، افزود: مقالات  ارائه شده در اين کنفرانس بخشي از نتايج پايانامه دکتري فائزه شه دوست فرد به راهنمايي بنده به عنوان دانشيار دانشگاه ايلام، مي باشد.

دکتر محمود روشني اضافه کرد: اين کنفرانس با حمايت مرجع علمي Elsevier  هر ساله در يک کشور برگزار مي شود و پژوهشگران و دانشمندان بسياري در سراسر دنيا نتايج تحقيقات خود را در اين کنفرانس ارائه مي دهند.

پنجمين کنفرانس بين المللي فناوري سنجش هاي زيستي امسال در منطقه Riva del garda در کشور ايتاليا برگزار شد.

لينک کنفرانس:  https://www.elsevier.com/events/conferences/international-conference-on-bio-sensing-technology

International Conference on Bio-Sensing Technology

Bio-sensing technologies are of increasing importance in healthcare, agri-food, environmental and security sectors, and this is reflected in the continued