دومین جلسه شورای مرکز رشد و واحدهای فناور برگزار شد

دومين جلسه شوراي مرکز رشد و واحدهاي فناور برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي, دومين جلسه شوراي مرکز رشد و واحدهاي فناور با حضور دکتر علي‌اکبري، رئيس دانشگاه برگزار شد.

در اين جلسه دکتر علي اکبري با بيان اينکه شوراي مرکز رشد، شوراي بزرگ و مهمي است و اکثر اعضاء هيأت رئيسه در آن حضور دارند بيان داشت: خواستار پي گيري بيشتر و استقرار اين مرکز در مکان جديد هستم و برگزاري کارگاه‌‌هاي مورد نياز اساتيد و دانشجويان را از اولويت‌هاي مرکز رشد دانست.

رئيس دانشگاه يکي از اهداف مرکز رشد را تشويق و ترغيب فعالان عرصه فناوري به اين مرکز خواند و افزوود: بايد از پتانسيل‌هاي موجود داخل و خارج استان استفاده بهينه نمائيم و از ظرفيت‌هاي جديد همديگر نهايت استفاده را ببريم.

شايان ذکر است در اين جلسه  تصويب اساسنامه و آئين نامه‌هاي اجرايي مرکز رشد، استقرار مرکز رشد و واحدهاي فناور در مکان جديد، تمديد قرارداد واحدهاي فناور و تبليغ جشنواره ايده‌هاي ثروت ساز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.