انتصاب معاون مدیر امور اداری، رییس اداره تدارکات و مسئول امور عمومی دانشکده ادبیات و علوم انسانی

انتصاب معاون مدير امور اداري، رييس اداره تدارکات و مسئول امور عمومي دانشکده ادبيات و علوم انساني

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، دکتر احمد ملابهرامي، معاون پشتيباني و منابع انساني در حکمي آقاي غفار صالحي را به عنوان معاون مدير امور اداري و مسئول کميته شهرداري دانشگاه  منصوب نمود.

در حکم دکتر ملابهرامي خطاب به آقاي صالحي آمده است.

برادر گرامي جناب آقاي غفار صالحي
سلام عليکم

با احترام، نظر به تعهد و تجارب ارزنده جنابعالي، به موجب اين حکم به عنوان معاون مدير امور اداري و مسئول کميته شهرداري دانشگاه  منصوب مي شويداميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم زير نظر مدير مربوطه، همت خويش را در انجام امور محوله به کار گيريداز درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را  مسئلت دارم.

همچنين مهندس خوراني حيدري، سرپرست مديريت امور اداري و پشتيباني، در احکامي جداگانه، آقايان بهروز درويشي را به سمتِ رييس اداره تدارکات و منوچهر پورکاظم را به عنوان مسئول امور عمومي دانشکده ادبيات و علوم انساني منتصوب نمود.

روابط عمومي دانشگاه براي اين عزيزان آرزوي موفقيت مي نمايد.